Calendari d'Activitats

dimecres, 14 de desembre del 2011

3a Trobada de clubs i jugadors d'oci alternatiu de Catalunya


El dissabte, 14 de gener de 2012 de les 11:00 fins les 13:00 a la Seu del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, Plaça Cardona, 1-2 baixos, Barcelona,

Tindra lloc la 3a trobada de clubs i jugadors d'oci alternatiu de Catalunya

Aqui teniu l'event a facebook


7 comentaris:

  1. A la trobada estem treballant la creació de la Federació!!! És a dir, estatuts, difusió de la mateixa... Ara mateix el principal objectiu és reunir tots els clubs de rol i altres jocs que puguem. Fins que no siguem més es fa difícil prendre decisions ja que ens agradaria comptar amb tothom. Un altre objectiu important és que un cop creada la federació és puguin crear a partir del NIF de la federació seccions locals a diferents pobles per eviar que hagin de crear la seva pròpia entitat amb la conseqüent paperassa. Si voleu us podem enviar les actes de les dues trobades anteriors. Si us agrada el projecte, us animem a venir i a contribuir en el procés!!!

    ResponElimina
  2. El projecte te bona pinta @Bengue, tot i que dubto que ara mateix pugui involucrarme massa per quastions personals. A més a més no pertanyo a cap associació. En tot cas, m'agrada molt la idea, crec que crear una estructura asociativa pot ser un molt bon pas de cara a reforçar l'afició i que treballar desde la base cap a dalt es la millor manera de no caure. per això tractaré de seguir-vos tot el que pugui i si hem permeteu hem donaré el luxe de aportar aquí i criticar, si no us molesta (i si us molesta el problema serà vostre ;) )
    Personalment crec que es un error molt greu el nom. L'oci alternatiu vol dir tot i no vol dir res, ni te visibilitat ni acota ni clarifica. He participat a programes d'oci alternatiu dirigint partides de rol i a la sala del costat pel mateix programa es feia cuina, i la setmana seguent fotografia i dansa... Crec que s'ha de ser valent i dir les coses pel seu nom: jocs de rol, wargames i jocs de taula. Si tornes a haber una moguda com els assasinats del 94 el normal es que els periodists busquessin una federació i llegint el nom no sabríen de que va aquesta federació.
    M'espero a que publiqueu les actes per veure que mes us puc dir.

    ResponElimina
  3. Ah si! estaria be que us plantejeu fer amb els que no son de cap club. Es podrán federar? Oferireu serveis cap a ells?

    ResponElimina
  4. En breu posarem més informació sobre la quedada i sobre la federació, no us preocupeu us mantindrem informats

    ResponElimina
  5. Athal Bert: tot això que comentes és el que precisament estem discutint! Per tant crec que seria molt positiu que vinguis a la reunió del 14 i puguem parlar/discutir/debatre tot plegat en directe!!!!

    ResponElimina
  6. M'agradaria anar, de debò però aquell dia crec que hem serà impossible.

    ResponElimina