Calendari d'Activitats

divendres, 16 de desembre de 2011

Acta 2a Trobada de Clubs d’oci alternatiu

Acta 2a Trobada de Clubs d’oci alternatiu
06.12.2011

CNJC Barcelona

Assistents:
Joan Ramon Pino Associació Juvenil Jocs de Rol de Ribera d'Ebre
Toni Villalobos Rodríguez Associació Juvenil de  Jugadors de Rol i Estrategia de Tarragona
Hèctor Sancho Associació Jugadors/es de rol de Reus
Javier Vidal Associació Jugadors/es de rol de Reus
David Guallar Associació lúdica el templo y la torre
Carlos Castilla Associació lúdica el templo y la torre
Albert Guàrdia Associació Juvenil de Rol Tramuntana-Lleida
Carlos Diez La Cofradia
Carles Benguerel Soler CNJC


1. Explicació de la sessió anterior
Després d’una roda de presentacions, en Festi llegeix l’acta i explica breument el que es va parlar en la reunió anterior. El principal acord al que es va arribar és que ja no es parlaria de clubs de rol sinó de clubs d’oci alternatiu ja que la majoria de clubs practiquen molts altres tipus de jocs a part del rol: jocs de taula, d’estratègia, de cartes col•leccionables...

2. Valoració de la present convocatòria.
Es valora molt positivament la bona representació territorial de la trobada ja que hi ha clubs de Lleida, Tarragona, Terres de l’Ebre i Barcelona. En Festi afegeix que hi ha grups de Girona interessats i que espera que aviat s’incorporin al procés.
En Carlos Castilla explica que la seva entitat forma part de Barnalúdica, la federació de clubs de Barcelona i que ho comentaran a la resta d’entitats que en formen part per aglutinar esforços. En Festi aclareix que no és incompatible crear la federació catalana amb l’existència d’una federació a Barcelona.

3. Procés de constitució.
Es parla de diferents necessitats per crear la Federació però amb el convenciment de que és un pas positiu per al moviment i que les persones presents estan convençudes de donar el pas. Un cop llistades les diferents finalitats es reparteixen les tasques:

  • Correu: en Carlos Díez i en David Guallar crearan el correu fedecatjocs@gmail.com, un Google Grup i un Google Docs.


  •  Blog: en Toni Villalobos “Mephisto” es compromet a obrir el blog amb l’ajuda d’en Joan Ramon de la Federació Catalana d’Oci Alternatiu.


  • Disseny: en Carlos Díez es compromet a dissenyar un cartell i un flyer per difondre la 3a trobada que tindrà lloc a la seu del CNJC el proper dissabte 14 de gener a les 11’00. Es parla d’una “versió” del cartell del Tio Sam però amb un ogre amb barretina amb el títol “ENROLA’T”. En Festi es compromet a parlar amb el CNJC per si hi ha pressupost per editar aquests cartells i fyers. Si no és possible s’imprimiran encara que sigui amb blanc i negre o només s’utilitzaran en format virtual.
  • Facebook: l’Hèctor crearà la pàgina de la federació i en Festi seguirà gestionant l’esdeveniment.

  •  Estatuts: l’Albert Guàrdia, en Carlos Castilla “Coco”, en Javi Vidal i en Festi s’ocuparan d’elaborar un 1r esborrany dels estatuts. En Festi es compromet a buscar els estatuts d’alguna entitat del CNJC que contempli ser una federació d’entitats però que alhora permeti crear seccions locals de la mateixa fàcilment.

També s’acorda enviar els correus de tots a tothom i fer promoció i difusió de la 3a trobada. Es parla de la Jornada de Kritic “One Night Stand” el proper 17 de desembre o d’un torneig de Warhammer el 18.

La 3a trobada de clubs d’oci alternatiu de Catalunya es realitzarà el dissabte, 14 de gener de 2012 a les 11’00 a la seu del CNJC (Plaça Cardona, 1 de Barcelona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada